Pjese Kembimi Per Automjete

Sherbim karrotreci dhe sherbime ne rruge, 24 ore.  .  . 0682152882

Shporta:

0 produkte - €0,00
Nuk keni produkte në shportë

0

Përshëndetje

Dyqanet

BUSHI TIRANA
Rr. "Asim Vokshi" 45 H.2
(Perballe shkolles Harri Fultz)
Tel +355 42 228794
Tel +355 44 808504
Fax +355 42 234115
Mob +355 68 60 33329
Email info@bushiparts.al
BUSHI BOSCH CAR SERVICE
Rruga Dritan Hoxha 127/1
Tirane
BUSHI LAPRAKE
120 Rruga Dritan Hoxha
Tirane,Albania
Tel +355 42 266658
Mob +355 6890 47875
BUSHI SHKODER
Rr: Daut Borici
Ura Dervishbeg,
Tel +355 22 248856
Mob +355686050250
Email info@bushiparts.al
MAGAZINA BUSHI
Rruga Nacionale Tirane - Durres, km.16,
Fshati Mucaj – Vore
BUSHI KAMEZ
Bulevardi blu. Objekti AG&AR, kati 1 (perballe gjimnazit Ibrahim Rrugova)
Email info@bushiparts.al
BUSHI FIER
Bushi Servis, Rruga Unaza Murialdo
Unaza Fier - Vlore
Email info@bushiparts.al
BUSHI DURRES
Rruga Vellazerimi, ish keneta durres
Durrës
Email info@bushiparts.al
BUSHI ELBASAN
Lagja 28 Nentori, Rruga Elbasan- Metalurgji,
Elbasan 3001
Email info@bushiparts.al
BUSHI KORCE
Rruga Thanas Floqi
Korçë
Email info@bushiparts.al
Bushi Servis Lushnje
Lagja G.Muca
Lushnje
Email info@bushiparts.al