Pjese Kembimi Per Automjete

Sherbim karrotreci dhe sherbime ne rruge, 24 ore. . . 0682152882

Shporta:

0 produkte - €0,00
Nuk keni produkte në shportë

0

Përshëndetje

More Views

FTE CILINDER FRENI 126 I PARE DJATHTAS RS57203A0

FTE - Referanca: RS57203A0 - #ID: 615
€11,54
Na telefono në: +355 68 603 3329
 • MERCEDES-BENZ: 126 420 07 83
 • Fitting Position: Front Axle Right
 • Bore Ø: 57mm
 • Brake Caliper Type: Fixed Caliper
 • Service exchange part:
 • Brake System: ATE

S-Class W126 1979-1991

 • Benzinë
  • 2600cc 260 SE 160ps
  • 2600cc 260 SE 166ps
  • 3000cc 300 SE .. SEL 180ps
  • 3000cc 300 SE .. SEL 188ps
  • 4200cc 420 SE .. SEL 204ps
  • 4200cc 420 SE .. SEL 218ps
  • 4200cc 420 SE .. SEL 224ps
  • 4200cc 420 SE .. SEL 231ps
  • 5000cc 500 SE .. SEL 223ps
  • 5000cc 500 SE .. SEL 245ps
  • 5000cc 500 SE .. SEL 252ps
  • 5000cc 500 SE .. SEL 265ps
  • 5500cc 560 SE .. SEL 242ps
  • 5500cc 560 SE .. SEL 272ps
  • 5500cc 560 SE .. SEL 279ps
  • 5500cc 560 SE .. SEL 300ps
  • 5000cc 500 SE .. SEL CAT 252ps

S-Class Coupe C126 1981-1991

 • Benzinë
  • 4200cc 420 SEC 204ps
  • 4200cc 420 SEC 218ps
  • 4200cc 420 SEC 224ps
  • 5000cc 500 SEC 223ps
  • 5000cc 500 SEC 245ps
  • 5000cc 500 SEC 252ps
  • 5500cc 560 SEC 242ps
  • 5500cc 560 SEC 272ps
  • 5500cc 560 SEC 279ps
  • 5500cc 560 SEC 300ps
  • 5000cc 500 SEC CAT 252ps
  • 5000cc 500 SEC 265ps

Info shtese

FTE RS57203A0
CILINDER FRENI 126 I PARE DJATHTAS