Pjese Kembimi Per Automjete

Sherbim karrotreci dhe sherbime ne rruge, 24 ore. . . 0682152882

Shporta:

0 produkte - €0,00
Nuk keni produkte në shportë

0

Përshëndetje

More Views

FTE CILINDER FRENI 407 508 I PARE DHE I DYTE R22088A1

FTE - Referanca: R22088A1 - #ID: 611
€7,69
Na telefono në: +355 68 603 3329
 • HANOMAG: 2924 011 M91
 • HANOMAG: X86.0024.2088.18
 • MASSEY FERGUSON: 2924 011 M91
 • MERCEDES-BENZ: 002 420 88 18
 • MERCEDES-BENZ: 004 420 62 18
 • MERCEDES-BENZ: 005 420 78 18
 • MERCEDES-BENZ: 009 420 06 18
 • MERCEDES-BENZ: 009 420 07 18
 • MERCEDES-BENZ: 009 420 82 18
 • MERCEDES-BENZ: 009 420 83 18
 • MERCEDES-BENZ: 009 420 87 18
 • MERCEDES-BENZ: 009 420 88 18
 • Fitting Position: Front Axle / Rear Axle
 • Bore Ø: 22,2mm

T2L Van Mακρύ 1968-1988

 • Dizel
  • 2200cc L 405 D 60ps
  • 2200cc L 406 DG 60ps
  • 2400cc L 407 D 65ps
  • 3800cc L 408 DG 85ps
  • 3800cc L 508 DG 82ps
  • 3800cc L 608 D 85ps
  • 2400cc L 407 D 72ps
  • 3800cc L 508 DG 85ps
 • Benzinë
  • 2200cc L 408 G 75ps
  • 2300cc L 409 90ps
  • 2300cc L 410 95ps
  • 2200cc L 408 G 85ps

T2L 1968-1988

 • Dizel
  • 2200cc L 405 D 60ps
  • 2200cc L 406 DG 60ps
  • 2400cc L 407 D 65ps
  • 3800cc L 408 DG 85ps
  • 3800cc L 508 DG 82ps
  • 3800cc L 608 D 85ps
  • 2400cc L 407 D 72ps
  • 3800cc L 508 DG 85ps
 • Benzinë
  • 2200cc L 408 G 75ps
  • 2300cc L 409 90ps
  • 2300cc L 410 95ps
  • 2200cc L 408 G 85ps

T2/L General Purpose Vehicle

 • Dizel
  • LKO 508 DG (309.430, 309.431, 309.432, 309.433, 309.435)

T2L Καρότσα με Ανατροπή 1968-1988

 • Dizel
  • 3800cc LKO 508 DG 85ps OM314946,OM314948,OM314959,OM314961,OM314962,OM314963
  • 3800cc L 608 D 85ps OM314946,OM314948,OM314961,OM314963
  • 3800cc LKO 508 DG 85ps OM314946,OM314948,OM314959,OM314961,OM314962,OM314963
  • 3800cc L 608 D 85ps OM314946,OM314948,OM314961,OM314963

Info shtese

FTE R22088A1
CILINDER FRENI 407 508 I PARE DHE I DYTE