Pjese Kembimi Per Automjete

Sherbim karrotreci dhe sherbime ne rruge, 24 ore. . . 0682152882

Shporta:

0 produkte - €0,00
Nuk keni produkte në shportë

0

Përshëndetje

More Views

SPIDAN KRYQ TRANSMESIONI KAMIONI 1424-2232 BU05226

SPIDAN - Referanca: U 756 - #ID: 73
€62,31
Na telefono në: +355 68 603 3329
 • DAF: 0069 462
 • DAF: 0264 354
 • DAF: 0697 125
 • DAF: 264 354
 • DAF: 69 462
 • DAF: 697 125
 • IVECO: 0 0296 9532
 • IVECO: 0 0298 4515
 • IVECO: 0 0819 8583
 • IVECO: 0296 9532
 • IVECO: 0298 4515
 • IVECO: 0819 8583
 • IVECO: 296 9532
 • IVECO: 298 4515
 • IVECO: 819 8583
 • MAN: 81.39126.6014
 • MAN: 81.39126.6021
 • MAN: 81.39200.6016
 • MAN: N1011012337
 • MERCEDES-BENZ: 335 410 00 31
 • RENAULT TRUCKS: 00 03 397 100
 • RENAULT TRUCKS: 50 00 242 009
 • Length: 133mm
 • Weight: 3,238kg
 • Outer diameter: 52mm

Info shtese

SPIDAN U 756
KRYQ TRANSMESIONI KAMIONI 1424-2232