Pjese Kembimi Per Automjete

Sherbim karrotreci dhe sherbime ne rruge, 24 ore. . . 0682152882

Shporta:

0 produkte - €0,00
Nuk keni produkte në shportë

0

Përshëndetje

More Views

SPIDAN KRYQ TRANSMESIONI KAMIONI BU05225

SPIDAN - Referanca: U 747 - #ID: 81
€48,46
Na telefono në: +355 68 603 3329
 • EVOBUS: 385 410 01 31
 • MERCEDES-BENZ: 385 410 01 31
 • Length: 115mm
 • Weight: 1,627kg
 • Outer diameter: 42mm

LK/LN2

  • 1217 KO

NG

  • 1217,1217 L
  • 1217 A
  • 1217 S,1217 LS
  • 1217 AS
  • 1217 KO
  • 1217 K
  • 1217 AK
  • 1219 A
  • 1219 S
  • 1219 F
  • 1219 AF
  • 1219 AK
  • 1413 A
  • 1413 AKO
  • 1413 AK
  • 1417 A
  • 1417 AKO
  • 1417 AK
  • 1419 AS
  • 1419 AK
  • 1617 AK
  • 1619 AK
  • 1017 A
  • 1017 KO,1017 F
  • 1017 AF
  • 1017 S,1017 LS
  • 1017 K
  • 1017 AK
  • 1222 A
  • 1222 AF
  • 1617 K
  • 1617 KO
  • 1619 KO
  • 1622 AK
  • 1625 AK

Info shtese

SPIDAN U 747
KRYQ TRANSMESIONI KAMIONI