Pjese Kembimi Per Automjete

Sherbim karrotreci dhe sherbime ne rruge, 24 ore. . . 0682152882

Shporta:

0 produkte - €0,00
Nuk keni produkte në shportë

0

Përshëndetje

More Views

SPIDAN SEMIAKS 124 250TD 300D (LMI 524 302 000)(SPIDAN 300702) BU07322

SPIDAN - Referanca: 22695 - #ID: 32
€283,85
Na telefono në: +355 68 603 3329
 • MERCEDES-BENZ: 124 350 29 10
 • MERCEDES-BENZ: 124 350 88 10
 • MERCEDES-BENZ: A1243508810
 • Fitting Position: Rear Axle Left / Rear Axle Right
 • Length: 666mm
 • Bore Ø: 10,2mm
 • Thread Size: M24x1.5
 • Outer gearing wheel side: 25
 • Seal Diameter: 61mm
 • Number of Bores: 6
 • Bolt Hole Circle Ø: 86mm
 • Wheel-side joint diameter: 96mm
 • Transmission-side joint diameter: 101mm

E-Class W124 1984-1993

 • Benzinë
  • 2000cc 200 102ps
  • 2000cc 200 109ps
  • 2000cc 200 E 118ps
  • 2300cc 230 E 132ps M102982
  • 2300cc 230 E 136ps
  • 2000cc 200 105ps
  • 2300cc 230 E 132ps M102982
 • Dizel
  • 2000cc 200 D 72ps
  • 2000cc 200 D 75ps
  • 2500cc 250 D 90ps
  • 2500cc 250 D 94ps

E-Class Station Wagon S124 1985-1993

 • Benzinë
  • 2000cc 200Turbo105ps
  • 2000cc 200Turbo109ps
  • 2000cc 200 TE 118ps
  • 2000cc 200 TE 122ps
  • 2300cc 230 TE 132ps M102982
  • 2300cc 230 TE 136ps
  • 2300cc 230 TE 132ps M102982
 • Dizel
  • 2000cc 200 Turbo D 72ps
  • 2000cc 200 Turbo D 75ps
  • 2500cc 250 Turbo D 90ps
  • 2500cc 250 Turbo D 94ps

Coupe C124 1987-1993

 • Benzinë
  • 2300cc 230 CE 136ps
  • 2300cc 230 CE 132ps M102982
  • 2300cc 230 CE 132ps M102982

E-Class Station Wagon S124 1993-1996

 • Benzinë
  • 2000cc E 200Turbo136ps

Info shtese

SPIDAN 22695
SEMIAKS 124 250TD 300D (LMI 524 302 000)(SPIDAN 300702)