Pjese Kembimi Per Automjete

Sherbim karrotreci dhe sherbime ne rruge, 24 ore. . . 0682152882

Shporta:

0 produkte - €0,00
Nuk keni produkte në shportë

0

Përshëndetje

More Views

TOPRAN KRIK XHAMI DJATHTAS PARSME W TUAREG 03-10 114 194 755

TOPRAN - Referanca: 114 194 755 - #ID: 2119
€144,00
Na telefono në: +355 68 603 3329
 • AUDI: 7L0 839 462A
 • AUDI: 7L0 839 462B
 • AUDI: 7L0 839 462C
 • AUDI: 7L0 839 462D
 • PORSCHE: 7L0 839 462A
 • PORSCHE: 7L0 839 462B
 • PORSCHE: 7L0 839 462C
 • PORSCHE: 7L0 839 462D
 • PORSCHE: 955 433 462 00
 • PORSCHE: 955 433 462 01
 • PORSCHE: 955 533 462 03
 • SEAT: 7L0 839 462A
 • SEAT: 7L0 839 462B
 • SEAT: 7L0 839 462C
 • SEAT: 7L0 839 462D
 • SKODA: 7L0 839 462A
 • SKODA: 7L0 839 462B
 • SKODA: 7L0 839 462C
 • SKODA: 7L0 839 462D
 • VW: 7L0 839 462A
 • VW: 7L0 839 462B
 • VW: 7L0 839 462C
 • VW: 7L0 839 462D
 • Fitting Position: Right Rear
 • Vehicle Equipment: for vehicles with electric window lifts
 • Supplementary Article/Supplementary Info: without electric motor
 • Paired article numbers: 114 193
 • Window Lift: Double Bowden cable lift

Cayenne 2002-2009

 • Benzinë
  • S 4500cc 340ps
  • Turbo 4500cc 450ps
  • 3200cc 250ps
  • 3600cc 290ps
  • S 4800cc 385ps
  • Turbo S 4800cc 500ps
 • Dizel
  • 3000cc TDI 240ps

Touareg 2002-2010

 • Benzinë
  • 3200cc V6 220ps
  • 4200cc V8 310ps
  • 6000cc W12 450ps
  • 3600cc V6 FSI 280ps
  • 4200cc V8 FSI 350ps
 • Dizel
  • 5000cc V10 TDI 313ps
  • 2500cc R5 TDI 174ps
  • 3000cc V6 TDI 225ps
  • 5000cc R50 TDI 350ps
  • 3000cc V6 TDI 240ps
 • Diesel
  • 2.5 R5 TDI
  • 3.0 TDI

Info shtese

TOPRAN 114 194 755
KRIK XHAMI DJATHTAS PARSME W TUAREG 03-10