Pjese Kembimi Per Automjete

Sherbim karrotreci dhe sherbime ne rruge, 24 ore.  .  . 0682152882

Shporta:

0 produkte - €0,00
Nuk keni produkte në shportë

0

Përshëndetje

Dyqanet

BUSHI TIRANA
Rr. “Asim Vokshi” 45 H.2
(Perball shkolles Harry Fults)
Cel: +35568 603 3329
Cel: +35568 603 3327
Tel: +355 42 228794
Fax: +355 42 234115
Email: [email protected]
BUSHI BOSCH CAR SERVICE
Rr. “Dritan Hoxha” 127/1, Perballe Kupoles
Cel: +35568 904 7875
Email: [email protected]
BUSHI LAPRAKE
Rr. “Dritan Hoxha” prane blloku Gintash
Cel: +35568 603 3326
Email: [email protected]
BUSHI SHKODER
Rr. “Daut Borici”, Ura Dervishbeg
Cel: +35568 605 1809
Cel: +35568 606 7656
Email: [email protected]
BUSHI MAGAZINA
Rruga Nacionale Tirane – Durres, km. 16
Fshati Mucaj – Vore
Cel: +35568 805 5750
Email: [email protected]
BUSHI KAMEZ
Bulevardi Blu. Objekti AG&AR, Kati 1 (Perballe gjimnazit Ibrahim Rrugova)
Cel: +35568 904 7872
Email: [email protected]
BUSHI FIER
Rr. “Unaza Murialdo” Unaza Fier - Vlore
Cel: +35568 604 5442
Email: [email protected]
BUSHI DURRES
Rr. “Vllazerimi”, ish keneta Durres
Cel: +35568 607 7543
Email: [email protected]
BUSHI ELBASAN
Lagjja 28 Nentori, Rr. Elbsan – Metalurgji
Cel: +35569 207 1266
Email: [email protected]
BUSHI
Rr. “Korce - Dishnice” km. 1
Cel: +35569 605 3277
Email: [email protected]
BUSHI LUSHNJE
Lagjja G. Muca
Cel: +35568 609 2897
Email: [email protected]