Cash
Pagesa për produktet e porositura do të bëhet në momentin e dorëzimit të tyre nga ana e shërbimit postar.

Paypal
Lideri botëror në pagesat online. PayPal është një mënyrë mjaft e sigurt dhe komode për të dërguar dhe marrë pagesa. Pagesa me PayPal është e vlefshme vetëm në monedhën Euro.

Pagesa në dyqan
Pagesa prane dyqaneve Bushi-Servis .

Pagesa me Bank
Pagesa në cdo bank momentin që bëni checkout .