Mënyrat e thjeshta për të bëre blerje :
Pasi të keni vendosur pjesët që kërkoni , blerja e tyre është shumë e thjesht . Me keto mënyra të reja blerje, ne kemi lehtesuar blerjen dhe sherbimin prane nesh.

Mundesit per blerje online:

  Blerje online në dispozicion 24 orë, 7 ditë në javë, 365 ditë në vit .
Porosi me telefon .
Vizitoni një nga dyqanet tona në mbarë vendin .

Dorëzimi :
Blerje online  në www.bushi-al.com  24/7 zgjidhni opsionin e dergesave tuaja.
Të gjitha çmimet dhe sherbimet jane te perjashtuar nga TVSH.

Merni vet porosine te nje nga dyqanet  (Kliko dhe Mer)
Ky opsion është një mënyrë e thjeshtë për të kontrolluar çmimin dhe gjendjen e fundit per produktet e rezervuara pranë dyqaneve tona. Ky opsion është në dispozicion për të gjitha produktet dhe nëse është i disponushem prane dyqanit që keni përzgjedhur, artikujt do të jenë në dispozicion tuaj per 24 ore.
Nqs produkti që zgjodhët nuk është gjëndje te dyqani që kërkoni?
Mos u shqetësoni, nëse produkti që ju kërkoni nuk është gjëndje te dyqani që kërkoni, mund të porositet produkti në dyqanin tonë  dhe ta merni ate ditën e ardhshme. Për të rezervuar produktet tuaja në një nga dyqanet tonë , thjesht zgjidhni opsionin (Kliko dhe Mer) si metodë checkout. Pasi të keni kryer  porosin tuaj, do të merrni një email që përmban porosine  tuaj të rezervimit dhe numrin e porosis. Mos harroni të sjellni mesazhin tuaj të konfirmimit, kur të paraqiteni tek dyqanet tonë për të mare porosinë tuaj.

Porosi me telefon :
Ju mund të kontaktoni linjën tonë të shitjes për të biseduar me një nga specialistët e shitjeve, për të porositur thjesht të tregoni pjesën e kërkuar duke cituar numrin e pjesës së treguar në përshkrimin e produktit. Ekipi gjithashtu mund të konfirmojë disponueshmërinë e produktit dhe të japë këshillat e duhura .
Për cdo lloj informacioni telefononi në :  + 355 68 603 3329

Blerje në dyqan :
Merr këshilla e duhura nga stafi ynë i specializuar në çdo dyqan në mbarë vendin. Për të gjetur dyqanin më të afërt tuaj klikoni opsionin ‘DYQANET ‘ te faqja kryesore.