Pjese Kembimi Per Automjete

Sherbim karrotreci dhe sherbime ne rruge, 24 ore.  .  . 0682152882

Shporta:

0 produkte - €0,00
Nuk keni produkte në shportë

0

Përshëndetje

Mënyrat e Pagesës

Cash

Pagesa për produktet e porositura do të bëhet në momentin e dorëzimit të tyre nga ana e shërbimit postar.

Paypal

Lideri botëror në pagesat online. PayPal është një mënyrë mjaft e sigurt dhe komode për të dërguar dhe marrë pagesa. Pagesa me PayPal është e vlefshme vetëm në monedhën Euro.

Pagesa në dyqan

Pagesa direkt te dyqanet Bushi-Servis .

Pagesa me Bank 

Pagesa në cdo bank momentin që bëni checkout .