Dorëzimi :
Blerje online  në www.bushi-al.com  24/7 zgjidhni opsionin e dergesave tuaja.
Bushi Servis SH.A. ju ofron shume sherbime per dorezimin e porosive, Ju lutemi zgjidhni ate qe preferoni.
Të gjitha çmimet dhe sherbimet jane te perjashtuar nga TVSH.

Merni vet porosine te nje nga dyqanet  (Kliko dhe Mer)
Ky opsion është një mënyrë e thjeshtë për të kontrolluar çmimin dhe gjendjen e fundit per produktet e rezervuara pranë dyqaneve tona. Ky opsion është në dispozicion për të gjitha produktet dhe nëse është i disponushem prane dyqanit që keni përzgjedhur, artikujt do të jenë në dispozicion tuaj per 24 ore.
Nqs produkti që zgjodhët nuk është gjëndje te dyqani që kërkoni?
Mos u shqetësoni, nëse produkti që ju kërkoni nuk është gjëndje te dyqani që kërkoni, mund të porositet produkti në dyqanin tonë  dhe ta merni ate ditën e ardhshme. Për të rezervuar produktet tuaja në një nga dyqanet tonë , thjesht zgjidhni opsionin (Kliko dhe Mer) si metodë checkout. Pasi të keni kryer  porosin tuaj, do të merrni një email që përmban porosine  tuaj të rezervimit dhe numrin e porosis. Mos harroni të sjellni mesazhin tuaj të konfirmimit, kur të paraqiteni tek dyqanet tonë për të mare porosinë tuaj.

SHERBIMI POSTAR URBAN (Brenda 8 Oreve)
Tarifat e Transportit
Nr     Pesha  Pika e nisjes Pika e mberritjes    Cmimi me TVSH Kohedorezimi
1      0.1 - 2 kg           Brenda qytetit                 3.75 euro     Brenda 8 Oreve   Tirane             
2      2.1 - 5 kg           Brenda qytetit                 5.22 euro     Brenda 8 Oreve   Tirane             
3      5.1 - 10 kg         Brenda qytetit                 6.71 euro     Brenda 8 Oreve   Tirane             
4      mbi 10 kg          Brenda qytetit                 0.4 euro / kg Brenda 8 Oreve   Tirane               

SHERBIMI POSTAR INTERURBAN (24-48 ore)
Tarifat e Transportit
Nr     Pesha  Pika e nisjes Pika e mberritjes    Cmimi me TVSH Kohedorezimi
1      0.1 - 2 kg           Rrethe dhe anasjelltas    4.47 euro       24-48 ore   Tirane             
2      2.1 - 5 kg           Rrethe dhe anasjelltas    6.00 euro       24-48 ore   Tirane             
3      5.1 - 10 kg         Rrethe dhe anasjelltas    7.45 euro       24-48 ore   Tirane             
4      mbi 10 kg          Rrethe dhe anasjelltas     0.6 euro / kg 24-48 ore    Tirane               

Transport Privat Bushi-Servis 
Transport falas pa afat kohe .